KÜTAHYA / GEDİZ - Yenikent Ortaokulu

Yenikent Ortaokulu

Yenikent Beldesi Gediz KÜTAHYA
Vizyon
Eğitim ve öğretim kalitesiyle tercih edilen;takım çalışmasına teşvik eden,katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip;evrensel değerlere saygılı ve kendini geliştiren "Bilgi Çağı"nın gerektirdiği bilgi,beceri ve teknolojininerkin kullanımını sağlayan bir okul olmaktır.
Misyon
Aklı ve bilimi rehber edinen kendisine ve ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde olan,gelişmişlikte çağdaş uygarlıklar seviyesinin üstüne çıkmayı kendisine hedef olarak belirleyen,düşüncelerini özgürce ifade eden,dürüst,ahlaklı,paylaşımcı,çevresine karşı duyarlı ve vatanını,milletini seven gençler yetiştirmek.
Başarılar
2009 - 2010 Eğitm Öğretim Yılından itibaren belirli aralıklarla Fen Liselerine; her yıl da Anadolu Öğretmen Liselerine, Anadolu Liselerine ve Meslek Liselerine belirli sayıda öğrenci göndermekteyiz. Sportif olarak İl ve İlçe bazında değişik branşlarda başarılarımız mevcuttur
08:40 Ders Başlama 15:10 Ders Bitiş
Gediz - Uşak Karayolunun 18.Km si.
Taşımalı Eğitim
Yenikent Kasabası - Gediz - KÜTAHYA